onsdag 22 maj 2013

VÅR(A) KUNDER

Våren har varit en intensiv period med löpande projekt för befintliga kunder som Bergendahls, Waynes, Adder, Urban Deli, STF, Servicehandeln mfl men också en hel del nya kunder som:
Nytt inredningskoncept för Sony Music som sitter i Centralbadets vackra byggnad. Total ombyggnad, profilering, inredning. Färdigställs i slutet av augusti

 Fyrishov i Uppsala är Sveriges mest besökta arena och femte största besöksmål. Verksamheten består av bad, sport, event, möten och rekreation. 1,8 miljoner besökare årligen. För att öka arenans kapacitet bygger Fyrishov en multihallsbyggnad med fyra nya fullmåttshallar i två våningsplan.
Vi har fått i uppdrag att ta fram designkoncept för inredning, kommunikation och wayfindig.

Alcro som vi jobbat med i olika projekt genom åren från inspirationseminarium och butikskoncept till sortimentsstyrning har vi nu återigen inlett samarbete med där vi tar fram inredning och displaylösningar för kombinationer av material.

Kraftkällan i Uppsala är en Gymkedja som erbjuder alla former av träning i flera anläggningar. Vi har ritat deras nya koncept där vi utöver inredningskoncept och profilering även ritat och utformat hela bygganden. Invigning till Sommaren
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar