tisdag 28 maj 2013

NYA PÅ CODE

Vi förstärker vårt team inom både kommunikation, grafik samt research och anlys med två poster efter sommaren. Vi välkomnar Linus Berglund och Ann Selin och ser fram emot hösten.
 
  
 

Linus har nästan 20 års erfarenhet som grafisk formgivare och art director, med fokus på butikskommunikation och förpackningsdesign. Linus har jobbat med flertalet stora kunder som Sony Mobile, Tele2, Johnson & Johnson, Scan, Hemglass, Sibylla, Ragn-Sells, Vin & Sprit, Carlsberg, Lectus sängar, Hemköp och Comviq för att nämna några. 
Linus är även utbildad möbel- och produktformgivare och är sedan 2007 huvudansvarig lärare för Beckmans kvällskolas Formutbildning. Linus kommer närmast från Locomotiv reklambyrå.
Linus kommer vara ansvarig för Codes grafiska arbetet från identitet till butikskommunikation.

 
 

 

Ann har en civilekonomexamen, med inriktning på marknadsföring och beteendevetenskap från Handelshögskolan i Stockholm. Förutom en lång erfarenhet inom kvalitativ research har hon även  erfarenhet från kvantitativ research. Ann arbetar gärna med att  ta fram konsumentinsikter inom snabbrörliga konsumtionsvaror. Hur agerar konsumenterna i butikerna och vad är det som påverkar beteendet? Hon är också nyfiken på hur företag  förbättrar och bygger bättre kundrelationer som ett led i att stärka sin image.
Ann kommer närmast från Augur där hon jobbade som insiktsexpert.

Ann kommer ansvara för Code kvalitativa undersökningsverksamhet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar